tirsdag 31. mars 2009

Krusse samling:D

Fantastisk samling:D
Fra 25-29 mars var vi som er Kruss (Kristenrussen) samlet på Fjellheim Bibelskole,her fikk vi undervisning fra tre bibelskole lærere som var veldig bra! vi hadde temane:
- Mann og Kvinne
- Jesu liv
- Tro/trosforsvar
det va veldig bra og samles sånn, vi ble en sammen sveiset gjeng! kjempe koselig. Torsdagen hadde vi undervisning på kvelden var vi på besøk hos Rikart, jon petter og Hans Kristian, der var det en del folk i tilegg til oss. det ble en sen kveld.
Fredagen hadde vi og undervisning, vi spiste pizza og var på darklight. Det var en fin kveld!
Lørdagen sov de fleste lenge, var i byen en tur. Traff Mona og Lille Tobias som va bare kjempe søt! vi gikk rundt å skravla å så i butikker.
I 3 tia va æi tilbake på Fjellheim, så hadde vi 2 timer undervisning før vi spiste middag å hadde en artig samtale om kjendiser å div. så gikk vi 4 jenter og handla inn til Taco på kvelden. Det va kjempe koslig kveld! Natta ble brukt til å ordne Russebukse, det va artig, da fikk vi se kor mange gutter det trengs før å steike ei brownis kake *kremt*
men buksen vårres ble fine å mye artig ble skreve på i løpet av natta/ når vi sto opp.
Etterhvert så begynte vi å rydde så satt vi 5 stykker igjen å prata å så kor lenge vi klarte å sitte.. en etter en gikk, Vant den "konkuransen" etter at Sondre "ga opp":P
så da gikk æi å like greit:)
søndagen ble det litt små panikk før noen hadde glemt å stille klokka (inklutert mæi) så fi trudde vi sto opp litt før halv 11 men ho va jo litt før halv 12.. så da måtte vi få opp alle, spise frokost å ta bilde før det var noen som skulle være på flyplassen 13.15..
men det gikk bra! alle kom seg av gåre bilder ble tatt, fjellheim ble rydda å døra ble låst å vi som skulle kjøre til Bardu/Sortland kom oss å av gåre. En tur innom Soltun ble det å, Kathrine, Daniel og Ane regine fikk litt mat å Soltun fikk resten av alt det vi i Krussen hadde kjøpt litt før mye av(A)
men det var en kjempe bra samling!!
De som var me: Kathrine, Ane Regine, Daniel p, Hanne, Stine Merethe, Daniel s, Helene, Sondre & Anne Christine


På vei til Tromsø:) Militærbilen e der til æire for Kathrine;)


Fra pausene våre mellom Undervisningen


:)


forskjellige bilder fra Helga:)


bilder fra Fredagen kvelden:)


Bilder fra Fredags Kvelden det å:)


Bilder fra Bukse kvelden, å sånn kan det gå når 3 GUTTER skal steike en Brownis kake;p



En Fatastisk Gjeng!!!

Ingen kommentarer: