onsdag 24. juni 2009

de siste To uken..

Det har ikke skjedd så mye i det siste.. Har vert en del på Soltun, vi va på Dimme tur til Lofoten nermere bestemt leksnes, det va kjempe søy! vi hadde det veldig artig å mange va vi som dro på tur..
noen va å Sørfa, noen var på stranda deriblant mæi. på kvelden hadde vi møte å underholdniong Arne & Andreas hadde laga dikt om soltun det va kjempe kult!
det var en konge helg!
mandagen etter på serverte Elisabeth, Trine-Lise å æi H.M.K Harald! mens Vegard og KP va me å la opp maten. det va kjempe kult! vi va "inne" spærra i det huse på Lapphaugen i noen timer før selve serveringa av sikkerhets messige grunner. å som de fleste kongelige var han litt forsinka..
når han va på tur ble det skutt 21 salutter som røykla hele lapphaugen... men vi hadde det skøy huse før selve serveringa..
Artig å være me på!
ellers så har vi hatt siste helga me de fleste Søndag den 21 va det å si hade til alle sammen.. Det va TRIST!!
men håpe å få se alle igjen!
På mandag fikk æi Linse:D det va en befrielse! litt rart men Digg!
på Tirsdag (i går) va Liv bente, Sigrid, Svein, Oddvar og æi i Tromsø på Midt sommemrtreff, det va kjempe artig å se folk igjen selv om det ikke va så mange som va kjent..
Gunnlaug va der:D Kjempe digg å se ho igjen:D:D<3
vi hadde santansfeiring i Trondvika utfor Tromsø, det va kjempe koselig, mend det begynte å regne på slutten så det ble litt kald...
vi kjørte i 12 tia så vi va vel heime i 3 tia trur æi...
så i dag har æi sove å bare slappa av, vert å vaska på kafen.. å på soltun en tur, spiste Brownis å is.. Liv Bente drar i mårra:/
men ser ho igjen til Høsten:D

Snakkes:D

Ingen kommentarer: